Yleisurheilukoulu 7-9-vuotiaille kevätkaudella 2023 (2014-2016 synt.)


Yleisurheilukoulussa opetellaan yleisurheilulajien perusteita, juoksemista, hyppäämistä ja heittämistä jokaiseen ikävaiheeseen sopivilla harjoitteilla. Yleisurheilulajien lisäksi harjoitellaan perusominaisuuksia kuten nopeutta, lihaskuntoa ja kestävyyttä. Tervetuloa yleisurheilemaan kanssamme!

Kevätkaudella 2023 järjestämme ryhmälle kahdet harjoitukset viikossa. Ryhmään voi ilmoittautua halutessaan myös vain yhteen viikkoharjoitukseen, jolloin harjoitusmaksu on edullisempi.

Seuran harjoitustoiminnassa noudatetaan kulloinkin voimassa olevia hygienia- ja turvallisuusohjeita.

Uudet tulijat voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan kaksi kertaa ilmaiseksi ennen sitovaa ilmoittautumista! Ilmoittautuminen kuitenkin pitää kaikkien (myös kokeilijoiden) tehdä Suomisportiin johon linkki sivulla alempana!


Kevätkauden 2023 harjoitusajat (1.1.-30.4.)

Ryhmällä ei ole harjoituksia talvilomaviikolla vko 9  eikä maanantaina (toinen pääsiäispäivä) 10.4.2023

Harjoitusajoista ja -paikoista voit valita kerran tai kaksi kertaa viikossa:
Maanantaisin klo 16.30-17.30, Rantakylän koulu
Maanantaisin klo 18.00-19.00, Kalevankaan koulu
Keskiviikkoisin klo 17.30-19.00, Karkialammen kuntotalo
Torstaisin klo 17.00-18.00 Launialan koulu  


Harjoituspaikka:
Alla mainitut koulut & Karkialammen Kuntotalo alkaen vko:lla 2

Toiseksi harjoitus paikaksi voi valita itselleen lähimmän näistä vaihtoehdoista Launialan & Kalevankankaan tai Rantakylän koulu.


Ryhmän ohjaajat:

Onni Mäkinen

Topi Taskinen


Hinta kevätkaudelle 2023 koostuu seuraavista:

1 kerta viikossa 95€/kevätkausi (sis. ohjatut harjoitukset tammi-huhtikuu +lisenssin+ Sporttiturvan sekä t-paidan). Tämä ryhmään ilmoittautuville, joilla ei vielä lisenssiä.

1 kerta viikossa 75€/kevätkausi (sis. ohjatut harjoitukset tammi-huhtikuu sekä t-paidan). Tämä ryhmään ilmoittautuville, joilla on lisenssi.

2 kertaa viikossa 140€/kevätkausi (sis. ohjatut harjoitukset tammi-huhtikuu +lisenssin+Sporttiturvan sekä t-paidan). Tämä ryhmään ilmoittautuville, joilla ei vielä lisenssiä.

2 kertaa viikossa 120€/kevätkausi (sis. ohjatut harjoitukset tammi-huhtikuu sekä t-paidan). Tämä ryhmään ilmoittautuville, joilla on lisenssi.

Karkialammen Kuntotalon harjoituspaikkamaksu 5€/kk (tammi-huhtikuu, yht. 20€) 


Lisätiedot:

- Harjoitusmaksuissa huomioidaan -10 € sisaralennus toisesta sisaresta alkaen. Se annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä.

- Seuran jäsenmaksu sisältää osallistumisen seuran omiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Jäsenmaksu laskutetaan kalenterivuosittain. Liity ja maksa tästä.

- Yleisurheilulisenssi: 2016 ja myöhemmin syntyneet 10€ (sis. vakuutuksen), 2015-2010 syntyneet 25€ (sis. vakuutuksen), 2009 ja aiemmin syntyneet 35€ (ei sis. vakuutusta). Lisenssi on voimassa syyskuun 2023 loppuun asti. Lue lisää.

- Ilmoittautumisen peruutus kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mikv.fi. Harjoituksiin osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.

Ilmoittautumisohjeet:


  1. Tutustu huolellisesti ryhmätietoihin. 
  2. Tutustu huolellisesti ryhmien pelisääntöihin.
  3. Tutustu huolellisesti vakuutuksen tietoihin Lisenssit ja vakuutukset.
  4. Tutustu huolellisesti Mikkelin Kilpa-Veikkojen rekisteriselosteeseen, joka löytyy seuran materiaalisalkusta.
  5. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti.
  6. Ilmoittautuminen kattaa kevätkauden 2023 (tammikuulta huhtikuulle). Mikäli uutena harrastajana haluat tulla kokeilemaan toimintaa kaksi kertaa ennen päätöstä ryhmässä jatkamisesta, kirjoita siitä muuta tiedotettavaa -kenttään. Mikäli ennen kolmatta harjoituskertaa ilmoittautumista ei ole peruttu kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto(a)mikv.fi, katsotaan ilmoittautuminen sitovaksi ja harjoitusmaksu laskutetaan.
  7. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ilmoittaudu tästä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Tiedustelut:

Nuorisopäällikkö Lari Valtanen 
lari.valtanen@mikv.fi
044 036 7606