VALMENNUSRYHMÄT

Mikkelin Kilpa-Veikkojen ympärivuotiset valmennusryhmät ovat tarkoitettu kaikille kilpailemisesta kiinnostuneille yli 9-vuotiaille nuorille urheilijoille. Minivalmennus- ja juniorivalmennusryhmissä harjoitellaan kilpailuissa käymistä ja nuoria kannustetaan aktiiviseen ja monipuoliseen harjoitteluun, kun taas nuorisovalmennusryhmässä harjoittelu tähtää kilpailuihin ja nuorilla urheilijoilla tulee olla omia tavoitteita.

Minivalmennus- ja juniorivalmennusryhmissä harjoitellaan kaikkia yleisurheilulajeja ja ominaisuuksia monipuolisen pohjan luomiseksi. Valmennusryhmäläisten kasvaessa harjoittelua ohjataan enemmän urheilijan oman lajin suuntaan.

Löydät lisätietoja ryhmistä alla olevien linkkien kautta:


Ilmoittautuminen yleisurheilun valmennusryhmiin kevätkaudelle 2020

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Tutustu huolellisesti ryhmätietoihin, pelisääntöihin, hyvä tietää sekä lisenssit ja vakuutukset -osioihin. Tutustu huolellisesti myös Mikkelin Kilpa-Veikkojen rekisteriselosteeseen.
  2. Täytä lomake huolellisesti. Lue ensin lisäohjeet myös tältä sivulta.
  3. Painettuasi "Lähetä lomake" -painiketta saat kiitosviestin ilmoittautumisesta.
  4. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Huom!

Ilmoittautuminen tällä lomakkeella kattaa automaattisesti syys-ja kevätkauden 2019-2020. Kevätkauden ilmoittautumisen voi myös perua, kunhan sen tekee hyvissä ajoin viimeistään joulukuussa! Muuten oletus on että ilmoittautuminen jatkuu myös kevätkaudelle.

 Syyskauden harjoitusmaksut laskutetaan lokakuussa ja kevätkauden harjoitusmaksut tammikuussa. Uusien lasten yu-lisenssi kaudelle 2019-2020 hankitaan automaattisesti silloin, kun ilmoittautuminen on tehty.  Tutustu yleisurheilurekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

Mikäli ilmoitat lapsesi useampaan ryhmään, tee ilmoittautuminen jokaiseen ryhmän erikseen.

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan puolet harjoitusmaksusta.

Tutustu Mikkelin Kilpa-Veikkojen rekisteriselosteeseen täällä.


Kuvauslupa

Lomakkeen lopussa on kaksi kysymystä liittyen kuvauslupaan. Kysymykset liittyvät seuran lapsijäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää kuulu seuraan tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Ylläpitäjän yhteystiedot saat verkosta. Vältämme lasten (koko) nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, pyrimme ottamaan yhteyttä huoltajaan.

Kysymykset koskevat edellä mainittuja julkaisuympäristöjä ja käyttötarkoituksia. Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI kunkin kysymyksen kohdalla.

Kuvia ja yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Ryhmävalinta syys-kevätkaudelle 2019-2020 *
Harjoituskertojen määrä viikossa *
Laskutustavan valinta *
Mikkelin Kilpa-Veikkojen jäsenyys 2019 *
Kuvia ja videoita, joissa lapsemme esiintyy ryhmässä voi käyttää seuramme viestinnässä ja edellä mainituissa julkaisuympäristöissä? *
Lapsen tunnistettavan kuvan (ilman nimeä) julkaiseminen on sallittua edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä? *
Olen tutustunut MiKV:n sekä yleisurheilurekisterin tietosuojaselosteisiin. Seura voi hankkia urheilijalle yleisurheilulisenssin ilmoittautumislomakkeen tietojen (nimi, syntymäaika ja huoltajan sähköpostiosoite) perusteella. *