Koulutuksia

Mikkelin Kilpa-Veikot kouluttaa halukkaita erilaisiin koulutuksiin suunnaten innokkuuden mukaan. Seuran sisäisesti meillä on mahdollista kouluttaa aloittelevia ohjaajia Starttikurssin ja Lasten valmentajatutkinnon osalta ja sitä myötä ohjaajat voivat hakeutua jatkokoulutukseen lajiliittojen SUL:n ja Telinevoimisteluliiton järjestämiin koulutuksiin. Ensimmäiset seuran sisäiset koulutukset ovat jo kohta ovella, jotka on Suomen Urheiluliiton puolesta meille myönnetty pidettäväksi. Näitä koulutuksia ja  päivämääriä tässä alla lueteltuna. Ohjaamme koulutukseen myös halukkaille telinevoimistelun puolelle sitä mukaan kun niitä tulee meille tietoon. 


Tästä kalenterista löytyy myös Tuomarikoulutuksia, joihin toivomme meidän kaikkien talkoolaisten osallistuvan sekä myös kaikkien 14-vuotiaat ja vanhemmat SM-kisoihin tähtäävät urheilijat jo heidän oikeusturvansa takia. Sillä koulutuksesta käy selväksi eri lajien säännöt ja käytänteet SM-taston kisoissa. Jotka on jokaisen urheilijankin hyvä tiedostaa! Tämä koulutus on täysin verkossa suoritettava 2. tason tuomarikoulutus, ja sen käytyään on helpommat lähtökohdat toimia tuomarina erilaisissa kisoissa niin meidän seuran omissa, kuin kenties muidenkin seurojen järjestämissä kisoissa.


Starttikurssi ja Lasten Valmentajatutkinto sisältävät lähijakson jossa käydään läpi ohjelmarungon mukaisesti toimintoja läpi sekä myös itsenäisen opiskelun kurssin moodle-alustalta löytyvien tehtävien mukaisesti.


Tason 2 Tuomarikoulutus

Verkkokurssi

Ilmoittaudu tästä!⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠


Seuran sisäisestä koulutuksesta päätetään sitten, mikäli tänne ei meidän omia halukkaita ei pääse osallistumaan. Tämä koulutus on lähinnä uusille ohjaajille, jotka hakeutuvat meille kesätöihin, tai muuten vain halukkaita lähtemään ohjaamaan meille ryhmiä kenties ensi syksynä.