HYVÄ TIETÄÄ

Voimistelijan varustus

Voimisteluasuksi sopivat tavalliset sisäurheiluvaatteet, kuten t-paita, shortsit ja verryttelyhousut. Tossuja voi käyttää, jos haluaa. Harjoitellessa ei pidetä koruja tai kelloa ja pitkät hiukset laitetaan kiinni. Juomapullo on hyvä ottaa mukaan harjoituksiin.

Vakuutukset

Telinevoimistelijat on vakuutettu Pohjolan ja Voimisteluliiton Jumppaturva-vakuutuksella. Vakuutus on voimassa seuran telinevoimisteluharjoituksissa. Vakuutus ei ole voimassa muissa urheilulajeissa. Tutustu vakuutusehtoihin.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Telinevoimistelun harrasteryhmissä on syyskausi ja kevätkausi. Telinevoimisteluryhmiin ilmoittaudutaan aina syksyllä erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Yksi ilmoittautuminen kattaa molemmat harjoituskaudet.

Ilmoittautumisen peruminen

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi ryhmiimme mutta jostain syystä lapsesti keskeyttää osallistumisen, peritään käsittelykuluina 10 € per harjoituskerta. Ilmoittautumisen peruminen on tärkeää, jotta jonossa olevat lapset saavat mahdollisuuden osallistumiseen. Peruutusilmoitukset sähköpostitse tai puhelimitse nuorisopäällikölle, mikko.haverinen(at)mikv.fi, 044 737 7254.

Harjoitusten seuraaminen

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan lapsen harjoituksia. Muistathan kuitenkin, että harjoitustila ja välineet ovat ryhmien käytössä. Annetaan ohjaajille kiitosta ja rakentavaa palautetta sekä työrauha toimia.