Elintapaohjaus 

Mikkelin Kilpa-Veikoilla

Mikkelin Kilpa-Veikot on mukana Urheiluseurat hyvinvoinnin lisääjinä -hankkeessa 2022-2023, jolla käynnistetään urheiluseurassa uusi toimintalinja, elintapaohjaus. Hankkeen kohderyhmänä ovat työikäiset, ja hankkeessa kohderyhmälle tarjotaan elintapaohjausta matalalla kynnyksellä. Osallistujille elintapaohjaus on maksutonta. 

Ohjauksessa korostuu elintapojen parantaminen liikunnan, unen ja ravinnon avulla. Toimintaan kuuluvat erilaiset liikuntalajikokeilut sekä yksilöohjaus. Sekä ryhmissä että yksilöohjauksessa tarjolla on myös luentoja ravitsemuksesta ja unesta. Nämä voidaan toteuttaa myös pienillä tietoiskuilla muun toiminnan lomassa.  

Mikäli ryhmässä liikkuminen ei kuulosta omalta jutulta, voit myös sopia treenitreffit ohjaajan kanssa.

Elintapaohjauksen avulla saat tukea ja kannustusta aktiivisempaan arkeen. Tavoitteena on saada terveellisistä elintavoista pysyvä osa elämää.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Mikkelin Hiihtäjien ja Etelä-Savon Liikunnan kanssa. Hankkeen aikana luodaan  malli, jonka avulla toimintaa voidaan käynnistää myös muissa seuroissa.

Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen harrasteryhmiin ja yksilöohjaukseen!  Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä Anneli Koivuseen.


Ota yhteyttä tai ilmoittaudu mukaan

Yhteistyössä mukana

Hanketta tukemassa

Elintapaohjaukseen lisäpotkua antamassa