ELINTAPAOHJAUS

Mikkelin Kilpa-Veikot on mukana Urheiluseurat hyvinvoinnin lisääjinä -hankkeessa, jolla käynnistetään urheiluseurassa uusi toimintalinja, elintapaohjaus. Hankkeen kohderyhmänä ovat työikäiset, ja hankkeessa kohderyhmälle tarjotaan elintapaohjausta matalalla kynnyksellä. Ohjauksessa korostuu elintapojen parantaminen liikunnan, unen ja ravinnon avulla. Toimintaan kuuluvat erilaiset liikunnalliset lajikokeilut sekä luennot ja opastus unesta ja ravinnosta sekä yksilöohjaus.  Osallistujille elintapaohjaus on maksutonta. 

Mikäli ryhmässä liikkuminen ei kuulosta omalta jutulta, voit sopia myös treenitreffit ohjaajan kanssa. Ryhmissä järjestetään myös luentoja ravitsemuksesta ja unesta. Nämä voidaan toteuttaa myös pienillä tietoiskuilla muun toiminnan lomassa.

Elintapaohjauksen avulla saat tukea ja kannustusta aktiivisempaan arkeen. Tavoitteena on saada terveellisistä elintavoista pysyvä osa elämää.

Hanke toteutetaan yhteistyössä Mikkelin Hiihtäjien ja Etelä-Savon Liikunnan kanssa. Hankkeen aikana luodaan myös malli, jonka avulla toimintaa voidaan käynnistää myös muissa seuroissa.

Tervetuloa mukaan matalan kynnyksen harrasteryhmiin ja yksilöohjaukseen!  Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ota yhteyttä Anneli Koivuseen.


Yhteystiedot:

Urheiluseurat hyvinvoinnin lisääjinä -hanke, elintapaohjaus

Anneli Koivunen

Projektityöntekijä, Mikkelin Kilpa-Veikot

anneli.koivunen@mikv.fi

0447377254

@urheiluseurathyvinvoinninlisaa • Instagram-kuvat ja -videot

Urheiluseurat hyvinvoinnin lisääjinä | FacebookElintapaohjaukseen lisäpotkua antamassa ARVO: