VAPAAEHTOISEKSI SEURAAN

Mukaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen vapaaehtoiseksi ovat tervetulleita kaikki vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Kokemusta yleisurheilusta tai voimistelusta ei tarvita. Vapaaehtoistoiminta painottuu kilpailutapahtumien ympärille lähtien lasten Hippokisoista aina Suomen mestaruus kisoihin asti. 

Haemme toimintaan mukaan innostuneita henkilöitä valmiina tekemään tärkeää työtä urheilutapahtumien onnistumisen eteen.

Tehtäviä löytyy laidasta laitaan. Osaan tehtävistä vaaditaan koulutus tai kortti esim. järjestyksenvalonta, mutta paljon on tehtäviä joissa pärjää iloisella asenteella ja palveluhenkisyydellä. 

Seura haluaa lisätä perheiden osallisuutta lastensa harratuksen parissa ja siksi olemme linjanneet, että vanhempien tulee kesänä 2024 osallistua mahdollisimman aktiivisesti kaikkiin niiden kisojen toimitsijatehtäviin, missä oma lapsi osallistuu. Tehtävät eivät ole haastavia, vaan uudet ihmiset työskentelevät kokeneiden toimitsijoiden pareina kisakentällä. Toimitsijatehtävän voi hoitaa myös lapsen isovanhempi.


Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi tai toimitsijaksi

Ilmoittaudu mukaan seuramme vapaaehtoiseksi alla olevalla lomakkeella. Löydämme sinulle varmasti mielekkään tehtävän ja mukavan joukon, jonka kanssa toimia.


Tehtävät, joita mieluiten haluaisit tehdä
Haluaisin osallistua talkoisiin seuraavissa tapahtumissa:


SUL:n toimitsija- ja tuomarikoulutustasot


Taso 1 - Toimitsija, seurakohtaisena
Taso 2 - Tuomari, piirikohtaisena
Taso 3 - Lajijohtaja, piiri- tai aluekohtaisena