KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN

Henkilökohtaisiin kilpailuihin ilmoittautuminen

Seuran maksamiin henkilökohtaisiin kilpailuihin ilmoittaudutaan itse osoitteessa www.kilpailukalenteri.fi viimeistään kolme vuorokautta ennen ilmoittautumisen sulkeutumista. Urheilija itse suorittaa edellämainittuun määräaikaan mennessä oman osallistumismaksunsa ja toimittaa sitten toimistolle kilpailun jälkeen kulukorvauslomakkeen ja siihen liitteeksi tarvittavat kuitit.

Seura maksaa kilometrikorvauksen SM- ja alue/piirimestaruuskilpailujen kilpailumatkoista. Korvausta ei kuitenkaan makseta SAUL:n alaisten kilpailujen matkoista. Korvausta voidaan maksaa erikseen sovitusti ei SM-tasoisten joukkuekilpailujen kilpailumatkoista. Korvaukset laskutetaan valmiita kilometrikorvauslomakkeita käyttäen. Julkisia ajoneuvoja käytettäessä haetaan korvaus maksetuilla lipun hinnoilla kulukorvauslomaketta hyödyntäen.


Joukkue-/viestikilpailuihin ilmoittautuminen

Seura kokoaa joukkueet Seuracupiin, seuraotteluihin sekä seuran maksamiin viestikilpailuihin. Seura ilmoittaa joukkueet ja maksaa joukkueiden osallistumismaksut.


Seuran maksamat kilpailut

Seura maksaa osallistumismaksut seuraaviin kilpailuihin kulukorvauksina. Eli jokainen ilmoittautuu ja maksaa osallistumisensa ensisijaisesti itse. Tämä käytäntö koskee vain AM- ja SM kisoja. Muissa kisoissa, joissa mennään joukkueena kuten Pohjola SeuraCup ja pm- kisoihin, niin silloin seura hoitaa osallistumismaksut ja ilmoittautumiset. Viestikisoihin kuten pm- ja SM-viestit sekä Pohjola SeuraCup seura ilmoittaa ja maksaa osallistumismaksut, muihin viestijuoksutapahtumiin (esim. Kuvansin halkijuoksu) joukkueet ilmoittautuvat itse ja ilmoittavat siitä toimistolle toimisto@mikv.fi.


Seuran maksamat kilpailut

Seura maksaa osallistumismaksut seuraaviin kilpailuihin:

  • SM-kilpailut (14-22v ja yleinen)
  • SAUL SM-joukkuekisat (seura ei maksa henkilökohtaisia lajeja)
  • 9−15-vuotiaiden pm-kilpailut
  • Am-kilpailut
  • Seuracup ja erilliset seuraottelut
  • Seuran järjestämät yleisurheilukilpailut
  • Erikseen sovitut viestikilpailut (YAG, Katuviestit, Karhuviesti, Kuvansin halkijuoksu)

Huom! Seura ei maksa jälki-ilmoittautumisia.