3-6-vuotiaiden Temppukerho kevätkaudella 2023

3-6 -vuotiaiden temppukerhossa tutustutaan turvallisesti ja monipuolisesti voimisteluun koulutettujen ohjaajien opastuksella. Tunnit sisältävät perusliikuntataitojen ja temppujen harjoittelua leikinomaisesti. Temppukerhossa osallistujat pääsevät kokemaan liikunnan riemua, yhdessäoloa ja onnistumisen elämyksiä! 

3-4-vuotiaiden kanssa toiminta toteutetaan yhdessä aikuisen kanssa perheliikuntamallilla. 

Harjoitustoiminnassa noudatetaan tarkasti hygienia- ja turvallisuusohjeita. Ohjaajat ja seuratoimijat koulutetaan tähän. 


Uudet tulijat voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan kaksi kertaa ilmaiseksi ennen sitovaa ilmoittautumista. Vaikka olisitte tulossa kokeilemaan, niin tee ilmoittautuminen kuitenkin SuomiSportin kautta. 


Kevätkauden 2023 harjoitusajat (11.1.-27.4.) 

1. RYHMÄ ke klo 17:00-18:00 ( TÄYNNÄ )

2. RYHMÄ to 17:00-18:00 ( TÄYNNÄ )

Ryhmällä ei ole harjoituksia talvilomaviikolla vko 9. 


Hinta kevätkaudelle 2023: 

- Harjoitusmaksu 100€ (sisältää ohjatut harjoitukset 16x1h, MiKV:n treenipaidan ja jumppaturva-vakuutuksen) 

- Karkialammen Kuntotalon harjoituspaikkamaksu 5€/kk (tammi-huhtikuu, yht. 20€)
Harjoituspaikka:

Karkialammen Kuntotalo (Tyrjäntie 22)


Ryhmän ohjaajat:

Riina Karstunen

Eetu Valtola


Lisätiedot:

- Harjoitusmaksuissa huomioidaan -10 € sisaralennus toisesta sisaresta alkaen. Se annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä.

- Seuran jäsenmaksu sisältää osallistumisen seuran omiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Jäsenmaksu laskutetaan ainoastaan kerran vuodessa ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä ja se kattaa vuoden kerrallaan.

- Ilmoittautumisen peruutus kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mikv.fi. Harjoituksiin osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.

- Jos on mahdollisesti peräkkäisinä vuosina syntyneitä sisaruksia, niin niiden kanssa voidaan neuvotella samaan ryhmään ilmoittautumisesta. Silloin yhteys lari.valtanen@mikv.fi tai 044 036 7606


Pidätämme oikeuden muutoksiin.
Tiedustelut:

Nuorisopäällikkö Lari Valtanen 
lari.valtanen@mikv.fi
044 036 7606