MiKV:n harjoitustoiminta 8.3.-28.3.

6.3.2021

Harjoitustoiminnan ohjeet 8.3.-28.3. Ohjeet ovat voimassa mikäli ei toisin ilmoiteta.


-------------

HARRASTERYHMÄT

3-6v. voimistelun Temppukerho: Toiminta jatkuu. Vanhemmat voivat olla harjoituksissa mukana pienimpien 3-4 -vuotiaiden kanssa, mikäli se on aivan välttämätöntä. Tässä tapauksessa vanhemmat pitävät kasvomaskia ja vähintään 2 metrin turvavälin muihin koko harjoituksen ajan.

Telinevoimistelun harrasteryhmät 7-9v. ja 10-12v., Freegym harrasteryhmät 7-9v. ja 10-12v.: Toiminta jatkuu normaaleihin aikoihin ohjeita noudattaen.

3-6v. yleisurheiluliikkari: Toiminta jatkuu. Vanhemmat voivat olla harjoituksissa mukana pienimpien 3-4 -vuotiaiden kanssa, mikäli se on aivan välttämätöntä. Tässä tapauksessa vanhemmat pitävät kasvomaskia ja vähintään 2 metrin turvavälin muihin koko harjoituksen ajan.

Yleisurheilukoulu 7-8v. ja 9-10v. ja yleisurheilun harrasteryhmä 11-15v.: Toiminta jatkuu normaaleihin aikoihin ohjeita noudattaen.

Kaikissa 2008 synt. ja nuorempien harrasteryhmätoiminnassa harjoituksissa voi olla sisätiloissa maksimissaan 20 henkilöä ohjaaja(t) ja osallistujat yhteenlaskettuna.

------------

VALMENNUSRYHMÄT

Henrin minivalmennus yleisurheilu: Toiminta jatkuu ohjeita noudattaen

Yleisurheilun valmennusryhmät (Larin, Antin ja Tuulan ryhmät) ja telinevoimistelun kilparyhmä: toiminta jatkuu maksimissaan 6 henkilön ryhmäkoolla valmentaja ja osallistujat yhteenlaskettuna.

-------------

TOIMINTAOHJEET HARJOITUKSISSA (KOSKEVAT KAIKKIA RYHMIÄ):

- Harjoitukset toteutetaan noudattaen vähintään 2 metrin turvavälejä ja siten ettei lähikontakteja synny. Myös harjoituksiin saapuessa ja poistuttaessa noudatetaan 2 metrin turvaväliä.

- Kädet pestään ja desinfioidaan harjoituksiin tullessa ja sieltä lähtiessä. Vanhemmat ja ohjaajat muistuttavat ja huolehtivat kukin tahollaan käsihygieniasta.

- Pienissäkään oireissa ei tulla harjoituksiin vaan jäädään kotiin ja hakeudutaan koronatestiin!

- Suositaan ulkoharjoituksia. Karkialammen Kuntotalo on myös harjoituskäyttöön auki. Voimistelijat kulkevat takaovesta ja yleisurheilijat pääovesta.

- Valmentajat käyttävät kasvomaskeja. 15v. ja vanhemmat urheilijat käyttävät maskeja harjoituksiin tullessa ja sieltä lähtiessä. Vanhemmat kayttävät maskia tuodessaan lasta harjoituksiin. Vanhemmat eivät tule sisätiloihin ja muutenkin välttävät kontakteja toisiinsa. Pienimmät voi saattaa sisätilaan tarvittaessa.

- Kuntotalolla harjoitellessa ryhmä käyttää harjoituksen aikana ainoastaan yhtä sisätilaa. Samassa sisätilassa on kerrallaan vain yksi ryhmä. Ryhmiä ei sekoiteta eikä yhteisharjoituksia pidetä. Kuntotalon sisätiloja ei käytetä oleskeluun vaan ainoastaan harjoitteluun. Odottelu tapahtuu ulkona. Sisään Kuntotalolle tullaan vasta omalla harjoitusajalla ja ulkona ollaan viimeistään silloin kun oma harjoitusaika päättyy. Harjoitusvarustus on puettu päälle jo kotona jolloin harjoituksiin ollaan valmiita heti kun ulkovaatteet on jätetty naulakkoon.

- Ohjaajat ja valmentajat pitävät tarkkaa osallistujakirjanpitoa kaikista harjoituksista.

-------------