Freegym-harrasteryhmä 7-12-vuotiaat kevät 2024

Freegym on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, jossa rikotaan perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät mm. voltit, trampoliini, parkour, voimistelu ja voimaharjoittelu. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu kilpailujärjestelmistä sen suuremmin välittämättä. Harrasteryhmissä ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa.

Uudet tulijat voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan yhden kerran ilmaiseksi ennen sitovaa ilmoittautumista. Vaikka olisitte tulossa kokeilemaan, niin tee ilmoittautuminen kuitenkin SuomiSportin kautta. Jos harjoittelu ei jatku kokeilukerran jälkeen, tulee ilmoittautuminen perua kirjallisesti toimiston sähköpostiin, osoitteeseen toimisto@mikv.fiKevätkauden harjoitusajat  (10.1-24.4.)

Keskiviikkoisin klo 19-20

Harjoituksia ei järjestetä talvilomaviikolla 9.


Harjoituspaikka:

Karkialammen Kuntotalo (Tyrjäntie 22) /voimistelusali

Hinta:

140€
(sisältää ohjatut harjoitukset 1x vko + tilavuokran)  

+ 35€ jäsenmaksu 2024  ( Jäsen maksu maksetaan vain kerran vuodessa kalenterivuoden ajalta. Tämä laskutetaan erikseen kun on liittynyt jäseneksi tästä)

 Ryhmän ohjaajat:

Lasse Kurronen 

Peppi Mihailow


Lisätiedot:

- Seura ostaa harrastajalle jumppaturvavakuutuksen.

- Uudet harrastajat saavat ilmaiseksi seuran urheilukoulu t-paidan, muille 1 kpl t-paita / vuosi 10/23-9/24.

- Harjoitusmaksuissa huomioidaan -10 € sisaralennus toisesta sisaresta alkaen. Se annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä.

- Seuran jäsenmaksu sisältää osallistumisen seuran omiin kilpailuihin ja tapahtumiin.  Lisätietoja jäseneduista 

- Ilmoittautumisen peruutus kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mikv.fi. Harjoituksiin osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.


Ilmoittaudu tästä


Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Tiedustelut:

Riina Karstunen
riinakarstunen@outlook.com
044 036 7606