Larin ryhmä (2003-2009)


Ryhmä on suunnattu 03-09-syntyneille urheilijoille, jotka haluavat harjoitella tavoitteellisesti PM- ja SM-kisoja sekä Seuracupia silmällä pitäen. Ryhmäläiset käyvät kilpailuissa. Painopistelajeina ovat hyppylajit, mutta ryhmän harjoittelu noudattaa ELMO-mallia, jossa harjoitellaan ottelupohjaisesti yleisurheilulajeja ja kaikkia ominaisuuksia.

Kesäkaudella 2021 seuran harjoitustoiminnassa noudatetaan koronan vastaisia hygienia- ja turvallisuusohjeita. Valmentajat ja seuratoimijat koulutetaan tähän.

Uudet tulijat voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan kaksi kertaa ilmaiseksi ennen sitovaa ilmoittautumista.Harjoitusajat kesäkaudella 2021 (touko-elokuu):

Maanantai klo 18.15 alkaen (Urski)

Keskiviikko klo 18.15 alkaen (Urski)

Torstai klo 12.00 alkaen (Urski)

Sunnuntai klo 12.00 alkaen (Urski/Karkialammin Kuntotalo)


Poikkeuksia saattaa harjoitusaikoihin ja päiviin tulla kesän aikan johtuen kilpailu- ja jalkapallotapahtumista kentällä. Niistä valmentaja ilmoittaa tarkemmin, kun ne on tiedossa.


Ryhmän valmentaja:


Hinta kesäkaudelle 2021 koostuu seuraavista:
- Harjoitusmaksu 70€/kk (sis. ohjatut harjoitukset)
- Seuran jäsenmaksu vuodelle 2021 35€/45€ syntymävuoden mukaan uusilta jäseniltä

- Yleisurheilulisenssi  syntymävuoden mukaan - kts. alla


Lisätiedot:

- Valmennusryhmissä käytetään myös Saimaa Stadiumia harjoituspaikkana marraskuusta huhtikuuhun. Jokainen Stadiumia käyttävä hankkii kuukausikortin Stadiumille. Näiltä kuukausilta Saimaa Stadiumin käyttömaksu on Kilpa-Veikkojen jäsenille 20€/kk. Seura kerää nimilistan käyttäjistä, jotta he saavat alennusta Saimaa Stadiumin kassalta. Urheilijat voivat käyttää Stadiumin tiloja kortilla rajattomasti.

- Harjoitusmaksuissa huomioidaan -10 € sisaralennus toisesta sisaresta alkaen. Se annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä. Valmennusryhmissä tämä huomioidaan joka neljäs kuukausi.

- Seuran jäsenmaksu sisältää osallistumisen seuran omiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Jäsenmaksu kattaa koko vuoden 2021. 

- Yleisurheilulisenssi: 2014 ja myöhemmin syntyneet 10€ (sis. vakuutuksen), 2013-2008 syntyneet 20€ (sis. vakuutuksen), 2007 ja aiemmin syntyneet 30€ (ei sis. vakuutusta). Sitä maksetaan 12 kuukautta kohti ensimmäisen harjoitusmaksun yhteydessä. Lue lisää.

- Ilmoittautumisen peruutus kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mikv.fi. Harjoituksiin osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Tiedustelut:

Nuorisovalmennuspäällikkö Mikko Haverinen
mikko.haverinen@mikv.fi
044 737 7254