Saimaa Stadiumin kuukausikortteja voi hankkia seurahintaan

2.11.2021

Saimaa Stadiumille voi talvikaudeksi hankkia seurahintaan kuukausikortteja yleisurheiluharjoittelua varten. Hinta Kilpa-Veikkojen jäsenille on 25€/kk/henkilö. Hintaan kuuluu juoksuradan ja yleisurheilupaikkojen käyttö niin monesti viikossa kuin haluaa silloin, kun radalla ei ole vakiovuoroja tai muita tapahtumia. Lisäksi keskiviikkoiltaisin takasuoralta on raivattu kiipeilypatjat sivuun jotta kiertävän radan käyttäminen on mahdollista, johon myös kortti oikeuttaa.

Halutessaan korttiin voi myös sisällyttää kuntosalin käytön jolloin hinta on 30€/kk.

Kortit hankitaan ja maksetaan Saimaa Stadiumin vastaanotossa, aluksi 4 kk kerrallaan marraskuun alusta helmikuun loppuun asti.  HUOM! Muistakaa korttia lunastaessanne kertoa vastaanottoon, että olette Kilpa-Veikkojen jäsen! Stadiumilla on maaliskuussa yo-kirjoitukset joka rajoittaa käyttöä ja maaliskuun tilannetta katsotaan myöhemmin.

Jokaisella rataa ja yleisurheilupaikkoja käyttävällä on oltava kortti hankittuna! Junioriryhmäläisten osalta vanhemmat ja valmentajat huolehtivat yhdessä siitä että jokainen Stadiumilla harjoitteleva hankkii kortin. Kortti on pidettävä mukana harjoitusten aikana.

Treenejä suunnitellessa ryhmien valmentajien / yksilöurheilijoiden on hyvä olla viikoittain yhteydessä Stadiumin vastaanottoon (020 7699 099, sales@saimaastadiumi.fi) ja varmistaa, että harjoituspaikat ovat käytettävissä, mikäli viikonloppuna on esimerkiksi turnauksia tai muita tapahtumia. Tapahtumat tai turnaukset voivat vaikuttaa käyttöön mutta useimmiten ainakin jokin suorituspaikka on käytettävissä.