Muutoksia MiKV:n harjoitustoiminnassa 19.2.-28.2.

19.2.2021

Mikkeli on siirtynyt koronaepidemiassa leviämisvaiheeseen. Tilanteesta on keskusteltu Essoten ylilääkärin kanssa. Tilanteen takia tehdään harjoitustoiminnassa seuraavanlaiset muutokset:

* Lasten ja nuorten harrasteryhmien harjoitukset perutaan 19.2.-28.2. Harjoitusten peruminen koskee seuraavia ryhmiä:

- 3-6v. Temppukerho, 7-9v. ja 10-12v. telinevoimistelun harrasteryhmät (HUOM! 10-12v. telinevoimistelu on peruttu jo tänään 19.2.)
- 7-9v. ja 10-12v. Freegym-harrasteryhmät
- 3-6v. yleisurheiluliikkari, 7-8v. ja 9-10v. yleisurheilukoulut, 11-15v. yleisurheilun harrasteryhmä

Myös aikuisten yleisurheilukoulun harjoitukset on peruttu ensi viikolla.

Toimenpiteillä pyritään siihen että tilanne saadaan rauhoittumaan nopeasti jo ensi viikon aikana. Peruntuneet kerrat korvataan sitten kun tautitilanne on parempi. Tähän on mahdollisuus tilanteen salliessa jo hiihtolomaviikolla mutta tiedotamme tarkemmin ensi viikolla kunhan meillä on lisätietoa tilanteesta.


* Yleisurheilun valmennusryhmissä (Henrin, Antin, Larin ja Tuulan ryhmät) sekä telinevoimistelun kilparyhmässä toiminta voi toistaiseksi jatkua seuraavia toimintaohjeita noudattaen:

- Valmentajat käyttävät kasvomaskeja. 15v. ja vanhemmat urheilijat käyttävät maskeja harjoituksiin tullessa ja sieltä lähtiessä. Vanhemmat kayttävät maskia tuodessaan lasta harjoituksiin. Vanhemmat eivät tule sisätiloihin ja muutenkin välttävät kontakteja toisiinsa.

- Ryhmäkoko on harjoituksissa max 10. henkilöä sekä ulko- että sisätiloissa (urheilijat ja valmentaja yhteenlaskettuna)

- Harjoituksissa noudatetaan 2 metrin turvaväliä

- Kädet pestään ja desinfioidaan harjoituksiin tullessa ja sieltä lähtiessä

- Pienissäkään oireissa ei tulla harjoituksiin vaan jäädään kotiin!

- Suositaan ulkoharjoituksia. Karkialammen Kuntotalo on myös harjoituskäyttöön auki, maksimissaan 10 hengen rajoituksilla/tila. Telinevoimistelijat kulkevat takaovesta ja yleisurheilijat pääovesta.


Tilanteen kehittymisestä tiedotetaan heti kun mahdollista mutta viimeistään ensi viikolla. Pysytään terveinä.