SAUL SM POLKUJUOKSU 9.9.2023

SAUL SM-Polkujuoksu Mikkelissä la 9.9.2023 

klo 10.00 Kalevankankaan ulkoilureiteillä

Kilpailukeskus
Kilpailukeskus sijaitsee Saimaa Stadiumin lähellä Mikkelin Raviradan alueella, Raviradantie 22, 50100 Mikkeli. Raviradan katsomon vieressä oleva kilpailukeskus aukeaa klo 7.30. (Huom. osallistumisen varmistus klo 9 mennessä). Raviradan katsomon alakerrassa/päädyssä on pukuhuoneet, joissa suihkut ja wc.
Pysäköinti
Raviradan parkkipaikat käytössä.


Sarjat ja matkat
Matkat: M/N 30-65v noin 8 km ja M/N 70 ja vanhemmat noin 4km
 


Ilmoittautuminen
Kilpailukalenterin kautta (www.kilpailukalenteri.fi). SM-kilpailuun osallistuminen vaatii SuomiSportin kautta hankittavan vuoden 2023 kilpailulisenssin. Ilmoittautuminen ja vuosilisenssin hankinta sekä kilpailun osallistumismaksu suoritettava 29.8.2023 klo 24 mennessä. Jälki-ilmoittautumisia ei hyväksytä. Ilmoittautumalla annat suostumuksen käyttää ilmoittamiasi tietoja kilpailujärjestelyjen tekemiseen, mm. lähtölistojen laadintaan ja tulosten julkaisuun.


Osallistumisen varmistus
Viimeistään 1 tunti ennen lähtöä hakemalla kilpailunumero kilpailukeskuksesta, myös joukkueet varmistettava. Osallistujat käyttävät järjestäjien tarjoamia kilpailunumeroita, joista käy ilmi kilpailijan ikäsarja.


Hinnat
33 €/henkilö ja 20 €/joukkue. Maksu kilpailukalenterin kautta tai tilille FI64 5271 0440 1244 60, Mikkelin Kilpa-Veikot, suoritettava 29.8.2023 mennessä. Maksun viestit kenttään: SM-pj, nimi, sarja, synt. vuosi, seura ja seuralyhenne. Joukkueilmoittautuminen: SM-pj, joukkueen nimi, juoksijoiden nimet ja synt. vuodet.


Lähtö ja maali
Lähtö ja maali sijaitsevat Raviradan pääportin ja kilpailukeskuksen läheisyydessä. Käsiajanotto.


Yhteislähtö kaikilla sarjoilla klo 10.00.


Reittikartta ja reittikuvaukset
Kartassa näkyvät reitit on merkitty Kalevankankaan harjumaastoon punaisin merkkitikuin ja oranssisin nuolikyltein. Reiteillä edetään Kalevankankaan erilaisia ulkoilureittejä pitkin: kapean metsäpolun lisäksi juostavana on kuntorataa sekä myös monikäyttöreitin uraa (sopii mm. maastopyöräilylle).
 


Reittiin tutustuminen

Reittiin voi käydä tutustumassa ennen kisaa perjantaina 8.9. klo 17 yhdessä kilpailunjärjestäjien kanssa. Lähtö reitin tutustumislenkille kilpailun lähtöpaikalta.


Turvallisuussuunnitelma

Reittisuunnittelussa on huomioitu turvallisuustekijät. Lisäksi on laadittu erillinen turvallisuus- ja pelastautumissuunnitelma.


Huolto / ensiapu
Lähtö/maalialueella on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. Kilpailukeskuksessa on paikalla ensiavusta vastaava henkilö.


Säännöt
Osallistujat juoksevat omalla vastuullaan. Merkittyä reittiä on noudatettava, eikä siltä saa poistua (poikkeuksena kilpailun keskeyttäminen). Polkujuoksutapahtumassa noudatetaan noudatetaan WA:n (International Association of Athletics Federations) yleisurheilun kansainvälisiä kilpailusääntöjä, (joihin sisältyy pykälä polkujuoksukisoista), ellei WMA:n (World Masters Athletics) säännöissä tai kansallisissa säännöissä toisin määrätä. Joukkuekilpailuun osallistuminen SAUL -yleisurheilun kilpailusääntöjen mukaisesti.
 


Palkinnot

Sarjojen kolme nopeinta palkitaan SAUL-mitalein, samoin joukkuekilpailujen kolmen nopeimman joukkueen juoksijat.
Mahdollisuus osallistua myös Suomen Ladun arvontaan, jossa palkintoina tuubihuiveja ja kokoontaitettavia juomamukeja.


Kilpailun järjestäjä
Mikkelin Kilpa-Veikot, toimisto@mikv.fi puh.044 0367 605


Kuva Mikko Rahikainen