OHJAAJAT

Suvi Manninen

Moi! Olen Suvi Manninen. Olen ohjannut keväästä 2014 eri-ikäisten urheilukouluja ja toista talvea toimin vastuuohjaajana. Aloitin yleisurheilun 2011, jota ennen olen harrastanut telinevoimistelua, ratsastusta, tanssia ja monenlaisia liikuntakerhoja. Ohjaaminen on elämäntapa, jonka puuttuminen viikosta olisi outoa! Pienten urheilijoiden liikunnan ilo ja onnistumisen riemu on palkitsevinta työssäni.

Taru Heinonen

Hei, olen Taru Heimonen. Tulin mukaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen toimintaan vuonna 2011 itse urheilijana. Jatkoin yleisurheilua Kilpa-Veikoissa aina vuoteen 2016 saakka, jonka jälkeen olen keskittynyt vain itse ohjaamaan urheilukouluja. Olen harrastanut yleisurheilun lisäksi mm. tanssia, voimistelua ja ratsastusta. Pidän urheilukoulujen ohjaamista palkitsevana tekemisenä, kun pääsee näkemään lasten ja nuorten huimaa kehittymistä lajin parissa. Reippaat ja osaavat nuoret urheilijat tuovat aina piristystä päivään.

Viivi Salonen

Hei, olen Viivi Salonen. Olen ohjannut Mikkelin Kilpaveikoilla syksystä 2017 lähtien. Olen harrastanut yleisurheilua viidenneltä luokalta asti. Nautin ohjaamisesta ja muutenkin lasten kanssa toimimisesta. Ohjaaminen on mukavaa tekemistä vapaa-ajalla ja saa ajatukset pois opiskelusta.

Jessica Kähärä

Tere! Mun nimi on Jessica Kähärä ja olen syntynyt vuonna 2001. Yleisurheilun parissa olen viettänyt lähes koko ikäni. Lasten ja nuorten ohjaamisen aloitin pari kesää sitten. Syksyisin ohjaan ryhmiä satunnaisesti omien harjoitusteni ohella. Kesällä olen aktiivisemmin mukana ohjaustoiminnassa. Lasten ja nuorten ohjaamisessa parasta on liikunnan ilo, jota koitan tuoda esille omissa ohjauksissa.

Inka Puumalainen

Moi! Mun nimi on Inka Puumalainen, vuonna 2001 syntynyt mikkeliläinen. Olen harrastanut yleisurheilua 5vuotta. Ohjaamisessa parasta on iloinen meininki!

Liina Mäkelä

Moi, olen Liina Mäkelä vuonna 2001 syntynyt mikkeliläinen. Olen harrastanut yleisurheilua 6,5 vuotta ja ohjaukseesa parasta on nähdä lasten/nuorten kehittyvän.