ILMOITTAUTUMINEN YLEISURHEILUKOULUJEN JA HARRASTERYHMÄN KEVÄTKAUDELLE 2020

ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Tutustu huolellisesti ryhmätietoihin, pelisääntöihin, "hyvä tietää"-osioon sekä lisenssit ja vakuutukset -osioihin. Tutustu huolellisesti myös Mikkelin Kilpa-Veikkojen rekisteriselosteeseen.
  2. Täytä lomake huolellisesti. Lue ensin lisäohjeet myös tältä sivulta.
  3. Painettuasi "Lähetä lomake" -painiketta saat kiitosviestin ilmoittautumisesta.
  4. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Huom!

- Ilmoittautuminen tällä lomakkeella kattaa kevätkauden 2020. 

-Kevätkauden harjoitusmaksut laskutetaan helmikuussa. Uusien lasten yu-lisenssi kaudelle 2019-2020 hankitaan automaattisesti silloin, kun ilmoittautuminen on tehty.  Tutustu yleisurheilurekisterin tietosuojaselosteeseen täällä.

- Sisaralennus annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä. Muutoksesta mainittava "Muuta tiedotettavaa"-lomakkeen kohdassa.

- Mikäli ilmoitat lapsesi useampaan ryhmään, tee ilmoittautuminen jokaiseen ryhmän erikseen.

- Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan puolet harjoitusmaksusta.


Tutustu Mikkelin Kilpa-Veikkojen rekisteriselosteeseen täällä.

Kuvauslupa

Lomakkeen lopussa on kaksi kysymystä liittyen kuvauslupaan. Kysymykset liittyvät seuran lapsijäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää kuulu seuraan tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Ylläpitäjän yhteystiedot saat verkosta. Vältämme lasten (koko) nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, pyrimme ottamaan yhteyttä huoltajaan.

Kysymykset koskevat edellä mainittuja julkaisuympäristöjä ja käyttötarkoituksia. Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI kunkin kysymyksen kohdalla.

Kuvia ja yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Laskutustavan valinta *
Mikkelin Kilpa-Veikkojen jäsenyys 2019 *
Kuvia ja videoita, joissa lapsemme esiintyy ryhmässä voi käyttää seuramme viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä. *
Lapsen tunnistettavan kuvan (ilman nimeä) julkaiseminen on sallittua seuramme viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä. *
Olen tutustunut MiKV:n sekä Yleisurheilurekisterin tietosuojaselosteisiin. Seura voi hankkia lapselle yleisurheilulisenssin ja vakuutuksen ilmoittautumislomakkeen tietojen (nimi, syntymäaika, huoltajan sähköpostiosoite) perusteella. *

Tiedustelut:
Nuorisopäällikkö
Mikko Haverinen
mikko.haverinen(a)mikv.fi
044 737 7254