ILMOITTAUTUMINEN SYYS- JA KEVÄTKAUDELLE 2018 - 2019

Ilmoittautumisohjeet:

  1. Täytä lomake huolellisesti.
  2. Painaessasi "Lähetä lomake" -painiketta, selain pyytää varmistusta ilmoittautumiselle.
  3. Painettuasi "Lähetä lomake" -painiketta, selain ohjaa sinut uudelle sivulle, josta näet ilmoittamasi tiedot.
  4. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Huom!

Ilmoittatuminen tällä lomakkeella kattaa koko syys-kevätkauden 2018-2019. Syyskauden harjoitusmaksut laskutetaan lokakuussa 2018 ja kevätkauden maksut tammikuussa 2019. Uusien lasten yu-lisenssi hankitaan, kun maksu on suoritettu. Mikäli ilmoitat lapsesi useampaan ryhmään, tee ilmoittautuminen jokaiseen ryhmän erikseen.

Ilmoittautumisen perumisesta laskutetaan 20 euron peruutusmaksu, joka koostuu toimistokuluista ja lisenssistä.

Kuvauslupa

Lomakkeen lopussa on kaksi kysymystä liittyen kuvauslupaan. Kysymykset liittyvät seuran lapsijäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää kuulu seuraan tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Ylläpitäjän yhteystiedot saat verkosta. Vältämme lasten (koko) nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, pyrimme ottamaan yhteyttä huoltajaan.

Kysymykset koskevat edellä mainittuja julkaisuympäristöjä ja käyttötarkoituksia. Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI kunkin kysymyksen kohdalla.

Kuvia ja yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Tiedustelut:
Nuorisopäällikkö
Mikko Haverinen
mikko.haverinen(a)mikv.fi
044 737 7254