HYVÄ TIETÄÄ

Varustus sisäharjoituksiin

Harjoitteluasuksi sopivat tavalliset sisäurheiluvaatteet, kuten t-paita, shortsit ja verryttelyhousut. Palloilusalissa käytetään joko sisäkenkiä tai ollaan paljain varpain. Juoksusuoralla voi käyttää ulkolenkkareita. Juomapullo on hyvä ottaa mukaan harjoituksiin.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Yleisurheiluliikkari ja yleisurheilukoulut noudattavat seuraavia harjoituskausia: 1) kesäkausi ja 2) talvikausi (syys- + kevätkausi). Ryhmiin ilmoittaudutaan harjoituskausi kerrallaan erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautumisen peruminen

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi ryhmiimme mutta jostain syystä lapsesti keskeyttää osallistumisen, peritään käsittelykuluina 20€ käsittelymaksu. Ilmoittautumisen peruminen on tärkeää, jotta jonossa olevat lapset saavat mahdollisuuden osallistumiseen. Peruutusilmoitukset sähköpostitse tai puhelimitse seuran toimistoon toimisto@mikv.fi, 044 036 7605.

Harjoitusten seuraaminen

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan lapsen harjoituksia. Muistathan kuitenkin, että harjoitustila ja välineet ovat ryhmien käytössä. Annetaan ohjaajille kiitosta ja rakentavaa palautetta sekä työrauha toimia.