HYVÄ TIETÄÄ

Varustus sisäharjoituksiin

Harjoitteluasuksi sopivat tavalliset sisäurheiluvaatteet, kuten t-paita, shortsit ja verryttelyhousut. Palloilusalissa käytetään joko sisäkenkiä tai ollaan paljain varpain. Juoksusuoralla voi käyttää ulkolenkkareita. Juomapullo on hyvä ottaa mukaan harjoituksiin.

Ilmoittautuminen ryhmiin

Yleisurheiluliikkari ja yleisurheilukoulut noudattavat seuraavia harjoituskausia: 1) kesäkausi ja 2) talvikausi (syys- + kevätkausi). Ryhmiin ilmoittaudutaan harjoituskausi kerrallaan erillisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittautuminen täytyy tehdä jokaiselle kaudelle erikseen! Mikäli ilmoittautumista ei tehdä, yleisurheilulisenssiä ei voida hankkia.

Ilmoittautumisen peruminen

Mikäli olet ilmoittanut lapsesi ryhmiimme mutta jostain syystä lapsesi keskeyttää osallistumisen, peritään käsittelykuluina puolet harjoitusmaksusta. Ilmoittautumisen peruminen on tärkeää, jotta jonossa olevat lapset saavat mahdollisuuden osallistumiseen. Peruutusilmoitukset sähköpostitse nuorisopäällikölle mikko.haverinen@mikv.fi JA MiKV:n toimistoon toimisto@mikv.fi

Harjoitusten seuraaminen

Vanhemmat ovat tervetulleita seuraamaan lapsen harjoituksia. Muistathan kuitenkin, että harjoitustila ja välineet ovat ryhmien käytössä. Annetaan ohjaajille kiitosta ja rakentavaa palautetta sekä työrauha toimia.