VAUHTILEIRI

Tervetuloa mukaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen järjestämälle Vauhtileirille!

Paikka: Karkialammen Kuntotalo, Tyrjäntie 22

Aika: 24.2.-28.2.2020 klo 9-14 

Hinta: 90€/lapsi , sisältää lounaan Pitopadassa klo 11-12

Tukijana: Leiriä on ollut tukemassa Aluehallintovirasto AVI

Varusteet: Sisäliikuntavarusteet; t-paita ja housut sekä juomapullo, sisäkengät jos on

Ohjaajat: Tarkentuvat helmikuussa

Leiri on tarkoitettu kaikille ala-aste ikäisille lapsille, jotka haluavat tutustua uusiin lajeihin ja tulla viettämään liikunnallista lomaviikkoa. Joka päivälle on suunniteltu muuttuva ohjelma, jossa tutustutaan eri yleisurheilulajeihin, lämmitellään pallopelein ja käydään temppuilemassa Mikkelin Kilpa-Veikkojen telinevoimistelusalissa. Ryhmät jaetaan ilmoittautumisien perusteella ikäryhmittäin. Aiempaa liikunnallista taustaa ei tarvitse olla näistä lajeista! 

Viikon aikana on luvassa paljon monipuolista tekemistä Karkialammen Kuntotalon liikuntahallissa koulutettujen yleisurheilu- ja telinevoimisteluohjaajien sekä valmentajien johdolla. Voit käydä tutustusmassa tiloihin Kuntotalon nettisivun kautta: www.kuntotalo.fi/.

Ilmoittaudu mukaan 16.2. mennessä alla olevalla lomakkeella.

Kysy lisää leiristä

Milla-Mari Manninen

puh.0440367606

milla-mari.manninen@mikv.fi

Ilmoittautuminen Vauhtileirille

Kuvauslupa

Lomakkeen lopussa on kaksi kysymystä liittyen kuvauslupaan. Kysymykset liittyvät lapsen valokuvan tai videon käyttöä Mikkelin Kilpa-Veikkojen viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa Vauhtileirin ajan. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Ylläpitäjän yhteystiedot saat verkosta. Vältämme lasten (koko) nimien julkaisua kuvien yhteydessä.

Kysymykset koskevat edellä mainittuja julkaisuympäristöjä ja käyttötarkoituksia. Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI kunkin kysymyksen kohdalla.

Kuvia ja videoita, joissa lapsemme esiintyy ryhmässä voi käyttää seuramme viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä. * *
Lapsen tunnistettavan kuvan (ilman nimeä) julkaiseminen on sallittua seuramme viestinnässä edellä esitellyissä yhteyksissä ja mainituissa julkaisuympäristöissä. * *