Telinevoimistelun harrasteryhmä 7-9-vuotiaille syyskaudella 2023

Telinevoimistelun harrasteryhmissä tutustutaan telinevoimistelun saloihin osaavassa ohjauksessa. Harjoituksissa harjoitellaan telinevoimistelun perusteita ja uusia temppuja edeten voimistelijan omien taitojen mukaan. Harjoitukset rakentuvat alkulämmittelystä, venyttelystä, voima- ja telineharjoittelusta. Harrasteryhmissä ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa.

Uudet tulijat voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan yhden (1) kerran ilmaiseksi. Ilmoittautuminen kuitenkin pitää kaikkien (myös kokeilijoiden) tehdä Suomisportiin! Peruminen on tehtävä toimiston sähköpostiin toimisto@mikv.fi


Harjoitusajat:

Maanantai 4.9.-18.12.2023 klo 17.30-19.00

Harjoituksia ei järjestetä syyslomalla eli vko 43


Harjoituspaikka:

Karkialammen Kuntotalo, Telinevoimistelusali


Ryhmän ohjaajat:

Lasse Kurronen ja Peppi Mihailov


Hinta:

180€
(sisältää ohjatut harjoitukset 1x vko + tilavuokran +  jumppaturva-vakuutuksen)  + 35€ jäsenmaksu 2023  ( Vain uusilta jäseniltä. Jäsen maksu maksetaan vain kerran vuodessa kalenterivuoden ajalta. Tämä laskutetaan erikseen kun on liittynyt jäseneksi tästä)


Lisätiedot:

- Uudet harrastajat saavat ilmaiseksi seuran urheilukoulu t-paidan, muille 1 kpl t-paita / vuosi.

- Harjoitusmaksuissa huomioidaan -10 € sisaralennus toisesta sisaresta alkaen. Se annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä.

- Seuran jäsenmaksu sisältää osallistumisen seuran omiin kilpailuihin ja tapahtumiin.  Lisätietoja jäseneduista 

- Ilmoittautumisen peruutus kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mikv.fi. Harjoituksiin osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 Ilmoittaudu tästä!


Tiedustelut:

Riina Karstunen

riinakarstunen@outlook.com

tai toimistoon soittamalla:

044 036 7605