ILMOITTAUTUMINEN TELINEVOIMISTELUN HARRASTERYHMIEN SYYSKAUDELLE 2022


ILMOITTAUTUMISOHJEET:

  1. Tutustu huolellisesti ryhmätietoihin. Kunkin ryhmän tiedot löytyvät vasemmasta sivupalkista harrasteryhmien alta.
  2. Tutustu huolellisesti ryhmien pelisääntöihin. Ilmoittautumalla sitoudutaan noudattamaan näitä ohjeita!
  3. Tutustu huolellisesti Hyvä tietää -osioon.
  4. Tutustu huolellisesti Mikkelin Kilpa-Veikkojen rekisteriselosteeseen, joka löytyy seuran materiaalisalkusta.
  5. Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti. Ilmoittautuminen tapahtuu SuomiSportiin. Lomakeella kysytään osallistujien hetua, jota käytetään vain ja ainoastaan osallistujan yksilöllisen Sportti-ID:n luontiin ja sitä ei muuten siellä käytetä. On täysin tietoturvalain mukaisesti toimiva sivusto.
  6. Ilmoittautuminen kattaa syyskauden 2022 (syyskuun alusta Jouluun asti). Mikäli uutena harrastajana haluat tulla kokeilemaan toimintaa kaksi kertaa ennen päätöstä ryhmässä jatkamisesta, kirjoita siitä muuta tiedotettavaa -kenttään. Mikäli ennen kolmatta harjoituskertaa ilmoittautumista ei ole peruttu kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto(a)mikv.fi, katsotaan ilmoittautuminen sitovaksi ja harjoitusmaksu laskutetaan.
  7. Saat sähköpostiisi vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Kuvauslupa

Lomakkeen lopussa on kaksi kysymystä liittyen kuvauslupaan. Kysymykset liittyvät seuran lapsijäsenen valokuvan tai videon käyttöä seuramme viestinnässä, kuten esimerkiksi www-sivulla, sosiaalisen median palveluissa, vuosikirjoissa, historiikeissä ja lehdissä.

Lupa/kielto on voimassa, kunnes lapsi ei enää kuulu seuraan tai huoltaja sen erikseen peruu. Jos verkossa olevasta kuvamateriaalista on kysyttävää tai se halutaan poistaa, on otettava yhteys ensisijaisesti sivun ylläpitäjään. Ylläpitäjän yhteystiedot saat verkosta. Vältämme lasten (koko) nimien julkaisua kuvien yhteydessä ja jos siihen on tarvetta, pyrimme ottamaan yhteyttä huoltajaan.

Kysymykset koskevat edellä mainittuja julkaisuympäristöjä ja käyttötarkoituksia. Huoltaja vastaa kysymyksiin valitsemalla vaihtoehdon KYLLÄ tai EI kunkin kysymyksen kohdalla.

Kuvia ja yhteystietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.


3-4-vuotiaiden temppukerho Ilmoittaudu tästä!

5-6-vuotiaiden temppukerho Ilmoittaudu tästä!

7-9-vuotiaiden harrasteryhmä Ilmoittaudu tästä!

10-12-vuotiaiden harrasteryhmä Ilmoittaudu tästä!

Lisätiedot:

Nuorisopäällikkö Lari Valtanen
lari.valtanen@mikv.fi
044 036 7606