#sporttibuffet

Sporttibuffet -tapahtumaviikko on Mikkeli Kilpa-Veikkojen organisoima liikunnallinen viikko Urheilupuiston kentällä, jossa löytyy tekemistä kaiken ikäisille. Päivällä koulut voivat hyödyntää yleisurheilupainotteisia liikuntatunteja ja iltaisin tarjolla on erilaisia Sporttibuffet tapahtumia pitkin viikkoa. Kaikkiin viikon tapahtumiin osallistuminen on maksutonta!

Kysy lisää tapahtumaviikosta Mikkelin Kilpa-Veikoilta

Milla-Mari Putkonen

puh.0440367606

milla-mari.putkonen(a)mikv.fi

Koululaisten tuntien varaukset viikolle

Teemu Kärkkäinen

oteka031@edu.xamk.fi

Maanantaina 20.5. klo 18-20 ohjelmassa on ABC-yleisurheilukisat. Näihin kisoihin osallistuminen vaatii yleisurheilulisenssin, mutta katsomaan lajeja saa tulla kuka vain ilmaiseksi. Samalla voi nähdä Mikkelin parhaimpien yleisurheilijoiden suorituksia ja ottaa mallia seuraavalla viikolla käytäviin koulujen välisiin yleisurheilukilpailuihin. 

Lisäksi tapahtumassa on luvassa pituushyppy-POPUP, jossa kuka tahansa pääsee hyppäämään pituutta. Tässä pisteessä hyppy mitataan, mikäli hyppääjä haluaa tuloksen. 

Tiistaina 21.5. klo 17-20 vuorossa on koko perheen tapahtuma Sporttibuffet. Urheilupuiston kentän alueelle on pystytetty eri seurojen toimintapisteitä, joissa kaikki saavat kokeilla uusia ja jo tuttuja lajeja. Seuroille tämä ilta on oiva paikka markkinoida kesän leiritoimintaa tai muuta aktiviteettiä lapsille ja nuorille kesäloman ajaksi.

Yritykset voivat olla kunkin seuran pisteillä mukana markkinoimassa omaa toimintaansa sekä tukemassa seuran lasten ja nuorten harrastetoimintaa. Haastammekin seuroja myymän oman pisteensä yritykselle, jolloin sekä seura että yritys saa markkinoitua omaa toimintaansa kentällä urheilun merkeissä.

Keskiviikkona 22.5. klo 18-19 juostaan Cooperin testiä. Juoksemaan voi tulla joko yksin tai kaverin kanssa. Testi on jokaista suorittajaa itseään varten eli vauhdilla ei ole väliä, vaan hyvällä mielellä ja ololla. Testi suoritetaan pareittain, jolloin toinen merkkaa toisen henkilön juostut kierrokset valmiille lomakkeelle ja toisin päin. Ohjeistamme menettelyn paikan päällä tarkemmin. 

Torstaina 23.5. klo 17-18 järjestetään Kunniakierros varainkeruujuoksu, johon kuka vain voi osallistua. Tarkoituksena on, että Urheilupuiston kenttää kierretään yhden tunnin ajan juosten ympäri, keräten näillä juostuilla kierroksilla rahaa seurojen toimintaan. Yritys voi lähteä tukemaan vaikka joukkuetta niin, että maksaa 1€/ juostu kierros. Kun koko 20 hengen joukkue juoksee 20 kierrosta tunnissa tukee yritys joukkuetta tällöin 1€x20x20=400€. Ylärajan tuottavalle summalle voi myös määrittää esim. 500€. Yksittäiset ihmiset voivat myös tukea seuroja lahjoittamalla kertasumman paikan päällä.

Perjantai 24.5. klo 18-19 Urskin ylätasanteelta starttaa yhteislenkki, joka kiertää eri reittejä Mikkelin keskustan läheisyydessä. Mukaan saa liittyä juoksun vasta-alkajia sekä konkareita. Jokaiselle löytyy omavauhtinen porukka, jossa on kiva lenkkeillä perjantai-illan päätteeksi.

Ilmoita teidän seuranne mukaan tapahtumaviikkoon tästä!

Olemme mukana Sporttibuffet viikolla *

Jos seuranne ilmoittautui mukaan Sporttibuffet -tapahtumaviikkoon niin lähetättehän seuranne logon PNG ja/tai PDF muodossa meille: toimisto@mikv.fi niin saadaan logonne mainoksiin mukaan.