VAPAAEHTOISEKSI SEURAAN

Toimitsijaksi kisoihin

Seura haluaa lisätä perheiden osallisuutta lastensa harratuksen parissa ja siksi olemme linjanneet, että vanhempien tulee kesänä 2023 osallistua mahdollisimman aktiivisesti kaikkiin niiden kisojen toimitsijatehtäviin, missä oma lapsi osallistuu. Tehtävät eivät ole haastavia, vaan uudet ihmiset työskentelevät kokeneiden toimitsijoiden pareina kisakentällä. Toimitsijatehtävän voi hoitaa myös lapsen isovanhempi. Alla olevalla lomakkeella voit ilmoittaa seuralle, mikä ajankohta on sinulle parhain. Olemme yhteydessä ennen kisoja vielä tarkemmin.

Ilmoittaudu mukaan

Voit ilmoittautua alla olevan lomakkeen kautta kesän 2022 kisoihin, jos tiedät jo mitkä ajankohdat sinulle parhaiten käyvät. Olemme yhteydessä sinuun ennen kisoja.

Haluamme tulevaisuudessa tarjota vanhemmille, isovanhemille sekä innokkaille talkoolaisille mahdollisuuden päästä osallistumaan Mikkelin Kilpa-Veikkojen toimintaan entistä aktiivisemmin. Siksi haluamme kehittää toimintaamme ja kertoa teille millaisia tehtäviä seuramme sisältä löytyy. Voit olla mukana vaikka kerran kesässä tai sitten tietyissä tapahtumissa, mitkä ajankohdat vain sinulle parhaiten sopivat. Alla olevasta linkistä löydät suurimman osan seuramme tehtävistä, mutta näiden lisäksi tehtäviä löytyy ohjaaja ja valmentaja hommista aina johtokunnan jäsenen toimenkuvaan asti. Ota yhteyttä toimistollemme, niin kerromme mielellämme lisää puh. 0440367606.