Freegym-harrasteryhmä 7-12-vuotiaille SYYSKAUSI 2023

Freegym on lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, jossa rikotaan perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät mm. voltit, trampoliini, parkour, voimistelu ja voimaharjoittelu. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu kilpailujärjestelmistä sen suuremmin välittämättä. Harrasteryhmissä ei vaadita aikaisempaa voimistelutaustaa.

Uudet tulijat voivat tulla tutustumaan ryhmien toimintaan yhden (1) kerran ilmaiseksi. Ilmoittautuminen kuitenkin pitää kaikkien (myös kokeilijoiden) tehdä Suomisportiin! Peruminen on tehtävä toimiston sähköpostiin toimisto@mikv.fi


Harjoitusajat:

Keskiviikko 6.9.-20.12.2023 klo 19.00-20.00
Harjoituksia ei järjestetä syyslomalla eli vko 43


Harjoituspaikka:

Karkialammen Kuntotalo, Telinevoimistelusali


Ryhmän ohjaajat:

Lasse Kurronen ja Jussi Huotari


Hinta:

140€
(sisältää ohjatut harjoitukset 1x vko + tilavuokran +  jumppaturva-vakuutuksen)  + 35€ jäsenmaksu 2023  ( Vain uusilta jäseniltä. Jäsen maksu maksetaan vain kerran vuodessa kalenterivuoden ajalta. Tämä laskutetaan erikseen kun on liittynyt jäseneksi tästä)


Lisätiedot:

- Uudet harrastajat saavat ilmaiseksi seuran urheilukoulu t-paidan, muille 1 kpl t-paita / vuosi.

- Harjoitusmaksuissa huomioidaan -10 € sisaralennus toisesta sisaresta alkaen. Se annetaan nuorimman sisaruksen laskuun, mikäli toisin ei pyydetä.

- Seuran jäsenmaksu sisältää osallistumisen seuran omiin kilpailuihin ja tapahtumiin.  Lisätietoja jäseneduista 

- Ilmoittautumisen peruutus kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen toimisto@mikv.fi. Harjoituksiin osallistumatta jättäminen ei ole peruutus.


Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 Ilmoittaudu tästä!


Tiedustelut:

Riina Karstunen

riinakarstunen@outlook.com

tai toimistoon soittamalla:

044 036 7605